CDC Complete tandzorgCDC Complete Tandzorg CDC Complete tandzorg

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 088-2328285
Fax nummer: 0499-329466
E-mail adres: info@cdctandzorg.nl
Regio: Noord-Brabant
Website: www.cdctandzorg.nl
Directieleden
E. Dral (Directeur)
R. Dral (Directeur)
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van ANT
Lidmaatschap 1: Ivoren Kruis
Lidmaatschap 2: ZKN
ANT
NVOI
Ivoren Kruis
VLHT


Onze zorg: een gezond én mooi gebit voor iedereen.

Geluk begint met een lach. Jaarlijks vinden duizenden mensen de weg naar CDC tandkliniek in Best . Allemaal met hetzelfde doel: weg met schaamte en pijn en weer voluit kunnen lachen. Bij CDC luisteren wij naar uw verhaal, naar uw wensen.
Voor vrijwel ieder tandheelkundig probleem bieden wij een oplossing waar u nog jarenlang plezier van heeft.
Alle behandelingen vinden plaats onder één dak voor een snelle service. Zonder wachtlijsten en volgens de allerhoogste kwaliteitseisen en in een comfortabele ambiance.

CDC Narcosecentrum

Sommige mensen zijn zo extreem bang voor de behandeling bij een tandarts. Door nare ervaringen in het verleden, door een grote angst voor pijn of om andere redenen, zoals het verlies van controle. Door die angst wordt een bezoek aan de tandarts vaak jarenlang uitgesteld, met alle negatieve gevolgen van dien. Bij CDC bieden wij een oplossing voor extreem angstige mensen: ons narcosecentrum. Een speciaal ingericht centrum met een zeer ervaren anesthesieteam, uniek binnen de tandheelkundige klinieken van Nederland.
Als u dat wenst, kunnen wij de tandheelkundige behandeling onder narcose uitvoeren. Een droom die uitkomt voor mensen die extreem bang zijn.

CDC Werkwijze

Voor welke behandeling u ook komt, wij willen dat u zich direct op uw gemak voelt. Onze medewerkers staan voor u klaar en luisteren naar uw verhaal. Het adviesgesprek vormt altijd het uitgangspunt voor de stappen die we samen gaan nemen. Tijdens dit gesprek horen wij graag uw wensen en bespreken wij de mogelijke behandelmethoden met u door. Dit adviesgesprek is kosteloos. Besluit u om daarna verder te gaan en een behandelplan op te stellen, dan zijn hier wel kosten aan verbonden.

CDC Zorgconsulenten

Het team van zorgconsulenten staat voor u klaar. Zij begeleiden u in het hele proces: van ondersteuning voor, tijdens en na de behandeling. Komt uw behandeling in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, dan helpen onze zorgconsulenten u met de vergoedingsaanvraag.

CDC Kwaliteit

Wij bieden een hoge kwaliteit aan service, producten en diensten om ieder gebit de meest natuurlijke uitstraling te geven. CDC Complete tandzorg voldoet aan alle eisen uit de Kwaliteitswet Zorginstellingen. Al onze professionals zijn hoogopgeleid, ervaren en volledig gekwalificeerd. Ze zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg.

Al ons werk wordt in eigen huis gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve producten en met efficiënte methoden. Dit allemaal om u een zo hoog mogelijke service te bieden en een natuurlijk ogend gebit.
Daarnaast stellen we hoge eisen als het gaat om hygiëne. Onze inpandige sterilisatieafdelingen werken op het allerhoogste niveau om eventuele risico’s voor infecties te minimaliseren.

Garantie

Vanwege de hoge kwaliteit kunnen wij u garantie op het werk geven. Dit is echter alleen mogelijk indien u uw nieuwe gebit onderhoud zoals wij u geadviseerd hebben. U komt ieder half jaar op controle voor reiniging en onderhoud bij ons preventieteam. Zo kunnen wij tijdig eventuele problemen signaleren en oplossen.Facings
Facings
Kronen
Kronen
Kunstgebit
Kunstgebit
Narcose
Narcose
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.